Τρόποι Πληρωμής

Με αντικαταβολή

Για τη μέθοδο πληρωμής με αντικαταβολή υπάρχει χρέωση 1,50€.
Με την παραλαβή της παραγγελίας σας από τον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας γίνεται και η εξόφλησή της σε μετρητά.
Επίσης εάν το κόστος της αλλαγής του προϊόντος που θέλετε να κάνετε υπερβαίνει την τιμή αρχικής παραγγελίας σας τότε επιβαρύνεστε με τα έξοδα αντικαταβολής που είναι 1,50€ εκτός από τα έξοδα αποστολής που είναι 3€ και πληρώνετε τη διαφορά τιμής στο courier με την παραλαβή. Σε περίπτωση πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, δεν ισχύει η χρέωση των 1,50€ της αντικαταβολής.

Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα

  • μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover
  • με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε μέσω κατάθεσης στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

Τράπεζα: ALPHA BANK
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 200002002040903
IBAN: GR8101402000200002002040903
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Charlotte Michelle Madsen EE.

Οι καταθέσεις από διαφορετική τράπεζα έχουν επιβαρύνσεις που βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
Στο αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται ο Αριθμός Παραγγελίας και το Ονοματεπώνυμο που δηλώσατε στη φόρμα παραγγελίας.
Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο info@bcmakeup.gr.gr ή τηλεφωνικά στο 2221060648 για να μας γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση και αμέσως μόλις επιβεβαιωθεί η εξόφληση της παραγγελίας, αυτή θα εκτελεστεί άμεσα.